over de auteur

hi, ik ben Rene

Mijn naam is René en ik ga graag op vakantie. Elke vakantiereis geeft mij prachtige herinneringen om over te vertellen en brengt een glimlach op mijn gezicht. 

Toch had ik vanaf mijn eerste reis een angstig gevoel, dat opborrelde zodra ik op reis ging en waar ik tijdens de reis ook af en toe last van had.  Ik maakte me er altijd zorgen over dat ik mijn waardevolle spullen zoals mijn paspoort, geld, telefoon en bagage kwijt zou kunnen raken. Of dat mijn spullen zelfs gestolen zouden kunnen worden.

Op vakantie geniet ik zoveel mogelijk

Ik moest er niet aan denken dat ik in een vreemd land met een vreemde taal en cultuur van alles zou moeten regelen om, in het ergste geval, nog thuis te kunnen komen. Op vakantie geniet ik graag zo veel mogelijk en verdoe ik liever geen tijd met het oplossen van problemen rond geld en bagage, of mijn persoonlijke veiligheid.

Zelf heb ik nog geen vervelende reiservaringen gehad en ik weet dat het iedereen kan overkomen: maar mij liever niet . Dus je zou kunnen zeggen dat ik geluk heb gehad. Maar ‘geluk’ kun je voor een groot deel afdwingen met bewustzijn en kennis. Dus bedacht ik wat ik zelf zou kunnen doen om een zo zorgeloos mogelijke reis of vakantie te hebben: ik besloot om een kennislijst met tips, tricks en technieken voor mezelf te maken.

Na enkele reizen mijn kennislijst gebruikt en getest te hebben was ik erg verbaasd hoe zorgeloos een reis of vakantie echt kon zijn. Ik dacht ‘Dit wil iedereen toch!’  Dus besloot ik al mijn tips, tricks en technieken te bundelen in een e-book, zodat ik kan onthullen hoe ook andere bewust, veilig en zorgeloos op reis en vakantie kunt gaan..

Een preview van wat je van het e-book kunt verwachten vind je in 10 Gratis Veilig Reizen-tips 

Ik wens je goede en plezierige reizen toe, die dankzij de tips uit mijn e-book Veilig Reizen misschien zorgelozer verlopen. Laat je verder vooral verrassen door het avontuur dat iedere reis is!

Goede reis,
René

oh nee ik wil op reis cover gratis ebook

10 Gratis Veilig Reizen-tips

Een preview van wat je van het e-book 'Oh nee, ik wil op reis!' kunt verwachten vind je hier. Vul je naam en emailadres in en ontvang direct mijn gratis mini e-book.

Gratis Reis veilig tips die je moet weten!

Ja, ik neem kennis van de privacy statement en door het formulier te verzenden ga ik daarmee akkoord